Fii cel mai rapid la cursa Păltiniș 1000 și te premiem cu cel mai tare joc de triatlon

Fii cel mai rapid la cursa Păltiniș 1000 și te premiem cu cel mai tare joc de triatlon

Pentru cei mai rapizi sprinteri, la masculin și feminin, pe distanța de 1000 de metri la cursa Păltiniș 1000 avem un premiu special.

Astfel, cei care vor ajunge primii în vărful pârtiei de schi Oncești, fără să folosească Telescaunul din Păltiniș evident, vor primi ca premiu și jocul Triathlon Series, primul dintr-o serie de board game-uri destinate sportivilor amatori și un joc care încurajează întâlnirile prietenilor preocupați de aceleași subiecte: de la cum ne antrenăm până la ce înseamnă un life-style sănătos, fie că e vorba de mâncare, relații, stress management sau brain fitness.

Triathlon Series este un “turn based game”. Ești un triatlet amator, ce încearcă să găsească timpul necesar pentru a se antrena, precum și pentru a-și găsi starea mentală și energia de care are nevoie ca să ducă la bun sfârșit competiția cu un rezultat cât mai bun.

Îți antreneazi skillurile sportive necesare (înot, ciclism, alergare), dar și pe cele interne (energie, mindfulness) și ești pus în situația de a-ți stabili strategia și de a alege modalitățile potrivite pentru a valorifica oportunități pe care ți le oferă diverse evenimente, într-un anumit moment.

Alegerile, felul în care îți gestionezi resursele de timp, îți dozezi energia și îți menții motivația la un nivel ridicat, la fel ca și nivelul de pregătire fizică, au influență directă asupra performanței tale pe durata competiției și fac diferența în clasament.

Dacă te antrenezi susținut, îți construiești inteligent tacticile și știi să faci echipă cu tine însuți, ai șansele cele mai mari să urci pe podium.

Dacă nu mai ai răbdare până pe 15 octombrie, Triathlon Series este disponibil pe www.afterracegames.com, cu un preț special de lansare până pe 10 octombrie 2016.

Atenție, acestea nu sunt singurele premii așa că te așteptăm cu drag să te înscrii la cursa Păltiniș 1000.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagramm
twitter